Καλώς ήρθατε
στην 5η Πανελλήνια Συνάντηση Φίλων Επικούρειας Φιλοσοφίας

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ

-ΦΙΛΟΙ ΕΠΙΚΟΥΡΕΙΑΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ "ΚΗΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ"

-ΦΙΛΟΙ ΕΠΙΚΟΥΡΕΙΑΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ "ΚΗΠΟΣ ΑΘΗΝΩΝ"

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φίλοι Επικούρειας Φιλοσοφίας
"ΚΗΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ"
kiposthessalonikis@gmail.com

Φίλοι Επικούρειας Φιλοσοφίας
"ΚΗΠΟΣ ΑΘΗΝΩΝ"
ideoszen@gmail.com

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

www.epicuros.gr

www.epicuros.net

Για πέμπτη συνεχόμενη φορά οι Φίλοι της Επικούρειας Φιλοσοφίας συναντήθηκαν στον Όλυμπο (Λιοτόχωρο) το Σάββατο 30 Ιουνίου 2012, στα πλαίσια των 17ων Προμηθείων. Το θέμα της συνάντησης ήταν: "Η εφαρμογή της Επικούρειας Φιλοσοφίας στη σύγχρονη Ελλάδα". Σ' ένα εξαιρετικά φιλικό κι ευδαιμονικό κλίμα, κάτω από τη σκιά των ελάτων του Ολύμπου, η συνάντηση των Φίλων της Επικούρειας Φιλοσοφίας απ' όλη την Ελλάδα προσέφερε στους συμμετέχοντες και στους ακροατές γαλήνη, χαρά αλλά και φιλοσοφικές γνώσεις.
Τη συνάντηση διοργάνωσαν οι Κήποι Θεσσαλονίκης και Αθηνών ενώ τη συζήτηση συντόνισε άριστα ο φίλος Αντώνης Μπιλίσης από τον Κήπο Θεσσαλονίκης.

Οι εισηγήσεις της 5ης Πανελλήνιας Συνάντησης Φίλων Επικούρειας Φιλοσοφίας θα εκδοθούν σε έντυπη μορφή το προσεχές διάστημα.

Στη παρούσα ενότητα μπορείτε να δείτε τις εισηγήσεις σε μορφή βίντεο στους παρακάτω συνδέσμους. Τη βιντεοσκόπιση έκανε ο Μάριος Πετρίδης από τον Κήπο Θεσσαλονίκης.

ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ:

Γιώργος Μεταξάς

Χρήστος Γιαπιτζάκης Α΄

Χρήστος Γιαπιτζάκης Β΄

Μπάμπης Πατζόγλου

Γιώργος Μπακογιάννης

Θέμις Μίχος

Αρχοντία Λιοντάκη

Δημήτρης Άλτας

Έλλη Πένσα

Ασπασία Παπαδοπεράκη

Μάριος Πετρίδης

Τάκης Παναγιωτόπουλος

Θανάσης Μερτζανίδης

Τοποθετήσεις

Μετά το τέλος των ομιλιών, ερωτήσεων-απαντήσεων και τοποθετήσεων, φίλοι της επικούρειας φιλοσοφίας συνέχισαν συμποσιαζόμενοι στην ταβέρνα του Άλσους Προμηθέως.

Καλή αντάμωση και του χρόνου, με υγεία....